Leningen

Leningen

Hypothecaire lening

U koopt of bouwt een woning. Het is een droom die in vervulling gaat. Maar ook een droom die een heleboel vragen doet rijzen. Welke financieringsformule is voor u de beste? Moet u een vaste of een variabele rente kiezen? Aarzel niet om langs te komen voor een voorstel op maat of voor meer informatie.

Renovatielening

Uw huis renoveren is “een droom” realiseren waarbij u vaak op uzelf aangewezen bent om de beste oplossingen te kiezen, ook financieel. Wij geven u graag deskundig advies en keuze uit een volledig gamma kredieten. Bovendien betaalt u geen dossier-, noch notariskosten.

Autolening

Een nieuwe auto. U droomt er al een tijdje van . Het is een zeer aangenaam moment. Voor de financiering hoeft u zich geen zorgen te maken. Bij ons krijgt u een voordelig tarief, professioneel advies en een snelle en efficiënte dienstverlening.

Persoonlijke lening

U zit boordevol plannen, wij hebben het juiste krediet. Uw woning herinrichten, nieuwe meubels, de studies van de kinderen financieren of uw droomreis maken. Onze persoonlijke lening schenkt u die kans. Wij zijn er om u te adviseren. Een persoonlijke lening kan al vanaf € 2500. Voor meer informatie of voor een simultatie van de afbetaling, neem gerust contact op met ons kantoor.

Contacteer ons

Lenen voor verbouwing